“Worden wie je wilt zijn”

– in business & life

Hi, wij zijn On-Marketing

Wij zijn er speciaal voor de dromers en doeners. Wij zijn er voor ondernemers met een visie.  Je bent klaar met alleen groots dromen en wilt nu ook groots aanpakken en doen. Wij kennen dat!

“Wij helpen ondernemers met het bouwen van een online platform”

Voor ons is het opbouwen van waardevolle relaties met klanten belangrijk. Wij zijn je strategische sparringpartner. We ondersteunen je in het vertalen van jouw ideeën naar marketingstrategieën die wij voor je uitvoeren.  We zorgen voor een persoonlijke ervaring en laten je deel uitmaken van onze community.

Je bent hier op de juiste plek want jij staat net als ons voor groots dromen en doen. Ben jij klaar om jouw reis te starten om te worden wie je wilt zijn? 

Onze waardes

Wij groeien

Stilstaan betekent doodgaan. Onze norm is elke dag met 1% groeien ten opzichte van gisteren. Wij blijven daarom constant in progressie om resultaten te behalen. Elke dag een stap dichterbij ons doel. Elke stap vooruit telt.

Wij vertrouwen

Eerlijkheid duurt het langst en zonder vertrouwen heb je niets. Voor ons is vertrouwen de kern voor het opbouwen van duurzame relaties. Wij stellen ons kwetsbaar op en staan voor openheid en transparantie. We zijn integer; naar onszelf en elkaar toe.

Wij zijn positief

Positief zijn en dankbaarheid tonen is een mentaliteit die wij omarmen. Net zoals groots denken en doen verweven zit in onze DNA.  Wij zien kansen in elke uitdaging. We laten ons zeker niet uit het veld slaan. Een probleemoplossend denkvermogen is een skill die we constant trainen.  Daarom staan we altijd met een optimistische houding voor je klaar.

Wij zijn bewust

Vanuit je kracht leven en ondernemen. Dat vraagt om eerlijk naar jezelf toe te zijn. Met regelmaat reflecteren we op onszelf. We brengen in kaart waar we staan en waar we heen gaan. Zodat we onderweg bewuste keuzes kunnen maken.